Over ons

Bij MAJOR KAPITAAL zijn we toegewijd aan het verstrekken van superieure online financieringsoplossingen om aan de behoeften van onze klanten te voldoen. We hebben een team van online leningexperts die hard werken om u te voorzien van aangepaste leenopties voor uw bedrijf, vastgoedproject of persoonlijke behoeften.
Over ons

Sterke troeven tot uw dienst

Ons bedrijf heeft gedurende vele jaren een solide expertise opgebouwd in de financiële sector. We hebben een professioneel, vakkundig en toegewijd team opgebouwd dat gepassioneerd werkt om jou de beste oplossingen te bieden. Of je nu een lening wilt afsluiten, je schulden wilt consolideren of je financiën wilt beheren, wij doen ons uiterste best om je een uitzonderlijke klantervaring te bieden.

E-mail

contact@majorkapitaal.com

Vind de lening die bij jou past

MAJOR KAPITAAL

Hoe kan ik krediet krijgen?

Elke dag streven we ernaar om het online verkrijgen van een lening gemakkelijker en handiger te maken. Een vereenvoudigde procedure voor onmiddellijke tevredenheid

 

Vul je kredietaanvraag online in

Zodra je je leencapaciteit hebt berekend, kun je in slechts enkele minuten online je kredietaanvraag invullen. Je moet persoonlijke gegevens invullen zoals je naam, adres, inkomen, enz.

Krijg snel antwoord

We verwerken je kredietaanvraag snel en nemen zo snel mogelijk contact met je op. Als je aanvraag wordt goedgekeurd, sturen we je de details van je lening en de documenten die je nodig hebt om je aanvraag af te ronden.

Ontvang je geld snel

Zodra je kredietaanvraag is goedgekeurd, maken we het geld direct over naar je bankrekening. Dit betekent dat je binnen een paar dagen over het geld kunt beschikken dat je nodig hebt.